Criză în USL. Ponta amână şedinţa de guvern ca să se întâlnească cu Antonescu

| 18 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a plecat de la Guvern, amânând astfel şedinţa săptămânală a executivului, pentru a merge la şediul PNL, la o întâlnire cu Crin Antonescu.

Plecarea lui Ponta la sediul liberalilor vine după ce premierul a stat, timp de mai bine de o oră, în biroul său de la Palatul Victoria împreună cu vicepremierii Daniel Chiţoiu şi Liviu Dragnea într-o discuţie informală pentru a tranşa, înainte de şedinţa oficială a Guvernului două probleme: ordonanţa TVR, căreia liberalii au primit mandat de la Antonescu să i se opună, şi golul de 470 de milioane de lei în buget pe care Comisia Europeană îl cere acoperit înainte dea accepta amânarea cu trei luni a introducerii accizei de 7 eurocenţi la motorină.

Discuţia a rămas însă fără rezultat, ca şi cea paralelă, dintre Crin Antonescu şi Dan Voiculescu, susţin surse guvernamentale. În loc să intre astfel direct la şedinţa cu miniştrii pentru a formaliza deciziile luate în cerc restrâns, Ponta a plecat spre PNL.

Ca urmare, miniştrii au început şi ei să iasă din sală, anunţând, pe holuri, că merg să ia masa.

Cu o oră înainte de şedinţa de Guvern programată la ora 13.00, dar neîncepută nici până la 15.00, premierul estima că nu este nicio problemă în a stabili prin ordonanţă de urgenţă că interimarul ca conducerea TVR poate fi decis de birourile permanente ale Camerelor, cu toată opoziţia miniştrilor liberali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ