Criza politică se acutizează! Ce îi cere Barna lui Iohannis

| 05 sep, 10:28

Liderul USR, Dan Barna, îi cere lui Dăncilă să vină în Parlament pentru votul de reconfirmare, iar lui Iohannis îi solicită să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor.

,, Politica crizei! Asta au dat Dragnea și PSD românilor in ultimii trei ani, crize dupe crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer. Dăncilă continuă politica lui Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască'', scrie, pe Facebook, liderul USR.

,, În loc să găsească oameni onești și competenți pentru funcțiile de miniștri și să vină cu ei în Parlament, așa cum îi cere legea și cum așteaptă cetățenii, Viorica Dăncilă trage de timp, pentru că nu mai are majoritate și nici legitimitate, încă 45 de zile.

Doamna Dăncilă, veniți în Parlament pentru votul de reconfirmare. Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură. USR este pregătit să voteze o moțiune de cenzură și să deschidem astfel calea către alegeri anticipate și o nouă guvernare, una care să fie în stare să guverneze România cu adevărat'', adaugă acesta.

Liderul USR are și pentru Iohannis o solicitare. Acesta îi cere președintelui României să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor.

Tag-uri: bârnă, iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ