CSM: Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga au fost numiţi şefi de serviciu în DNA

| 20 noi, 2013

Secţia pentru procurori a CSM a hotărât miercuri numirea procurorilor Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga în funcţii de şef serviciu în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit site-ului CSM, Lucian Papici a fost numit în funcţia de procuror şef al Serviciului pentru efectuarea urmării penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a DNA, nivel central, pe o perioadă de 3 ani, iar Doru Ţuluş - în funcţia de şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie a DNA, nivel central, tot pentru 3 ani, conform Agerpres.

Totodată, CSM a hotărât numirea Mihaelei Moraru Iorga în funcţia de procuror şef al Serviciului de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie a DNA, nivel central, pe o perioadă de 3 ani.

Propunerile pentru aceste funcţii au avut în vedere faptul că cei trei procurori au experienţă profesională, au desfăşurat activităţi timp de mai mulţi ani în Direcţia Naţională Anticorupţie şi au instrumentat dosare complexe, potrivit DNA.

Lucian Papici şi Doru Ţuluş au condus timp de două mandate Secţia de combatere a corupţiei şi, respectiv, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, unde a lucrat timp de mai mulţi ani şi Mihaela Moraru Iorga.

Procurorii sunt numiţi în aceste funcţii, potrivit legii, de CSM la propunerea şefului DNA.

Tag-uri: csm, DNA, Lucian Papici
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ