CTP: Biserica e luată ca aliat în acest moment în încercarea de a opri revoluția împotriva satanei DNA

| 29 apr, 08:51

Comisia juridică a Senatului a admis eliminarea încătuşării arestaţilor non-violenţi în spaţiul public şi posibilitatea acuzatului de a alege o altă locuinţă decât cea trecută în acte dacă face dovada că acolo domiciliază au fost acceptate de comisia juridică a Senatului. Propunerile au fost avansate de senatorul PSD Şerban Nicolae.

Referitor la acest subiect, judecătorul Mircea Aron a spus că spectacolul cătușelor de  astăzi este întâlnit numai la noi în țară, și că „plăcerea morbidă în a exhiba situaţii de genul acesta care nu sunt conforme cu morala creştină”. Acesta a adăugat că arestații preventiv trebuie feriți de lumina reflectoarelor, de aceea este nevoie de o nouă lege a audiovizualului.

În acest context, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat acest subiect la Digi24, amintind de ”mironosiți din Parlament”  între care și foștii miniștri Dan Șova și Varujan Vosganian, care s-au dat cu mir înainte ca Senatul să voteze asupra cererilor DNA privind urmărirea penală.

I-ați văzut dându-se cu mir ca și când s-ar fi dat cu un deodorant, cu un antiperspirant pe la subțiori și fălci, în ideea că pot să-și ia ca aliat împotriva satanei DNA biserica”, a spus Cristian Tudor Popescu


De asemenea, el susține că biserica este un aliat al justiției în acest moment, făcând referire la declarația lui Mircea Aron. „Urmașii și reprezentanții direcți de atunci ai contrareacției încearcă acum același lucru. De aceea l-am auzit pe judecătorul ăsta vorbind de morala creștină. Biserica e cea mai conservatoare instituție a statului. Nu o să vedeți revoluții făcute de biserică. Nu se reformează sau revoluționează. De aceea e luată ca aliat în acest moment prin astfel de exprimări în încercarea de a opri revoluția din justiție”, a spus jurnalistul.

El mai amintește că autoritățile în măsura de a decide arestul preventiv sunt procurorii, nu judecătorii.

"Nu este vorba de cătușe, e vorba de arest (...) Ideea e de simbol, o persoană condamnată la arest preventiv nu e trimisă acolo de DNA, ci de un judecător. Există o primă sentință pronunțată împotriva acestor persoane. Un judecător susține că există indicii cu privire la plauzibilitatea probelor”, a spus jurnalistul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 11:53
Cezara
Ceva trebuie facut. E prea multa rautate si lacomie.
Nu exista femei perfecte cum nici barbati perfectinu sunt.
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ