Parlamentul a respins o nouă cerere a DNA. Deputatul Ioan Ochi scapă de arest

| 29 apr, 16:54

Deputatul PSD, Ion Ochi, a fost salvat de colegi şi nu poate fi reţinut sau arestat. Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cererea de reţinere şi arestare preventivă a deputatului, fiind înregistrate 108 voturi "pentru" şi 152 "împotrivă".

Plenul Camerei Deputaților a dezbătut, miercuri, cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului PSD Ion Ochi. Votul din plenul Camerei Deputaților a fost  secret cu bile.

Ion Ochi s-a apărat, în faţa colegiloor, spunând că nu credea să ajungă vreodată subiect de spectacol mediatic, că în pofida dificultăţilor a rămas un om onest şi are toată deschiderea pentru justiţie.

"Nu credeam vreodată să ajung să fiu subiect de spectacol mediatic. E trist să ajungi în faţa Paralamentului să fii nevoit să te dezvinovăţeşti când eşti nevinovat", a spus Ochi în faţa deputaţilor.

Citește și:  ŞOCANT! DEPUTAŢII României rămân fără OCHI

Comisia juridică a avizat favorabil solicitarea justiţiei de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Ion Ochi, plenul urmează miercuri să voteze secret cu bine asupra acestei cereri.

DNA a cerut, săptămâna trecută, Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Ion Ochi, el fiind suspectat că în perioada în care a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov a aprobat contracte cu dedicaţie, el fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.



Tag-uri: DNA, ion ochi, parlament
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 11:54
Cezara
Nu exista femei perfecte cum nici barbati perfectinu sunt.
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ