Parlamentarii şi-au votat pensiile speciale

| 12 mai, 21:01

Comisia parlamentară privind statutul deputaţilor şi senatorilor a aprobat, marţi, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Mircea Toader, secretarul comisiei a spus că în proiectul iniţial s-a introdus un amendament potrivit căruia parlamentarii îşi vor pierde pensia specială în cazul în care sunt condamnaţi penal.

"Deci proiectul a fost aprobat de comisie, eu am votat împotrivă, pentru că poziţia PNL este de a nu susţine acest proiect, în rest toţi reprezentanţii celorlalte grupuri parlamentare a votat favorabil", a spus deputatul PNL Mircea Toader, potrivit RomâniaTV.net.

În Comisiile reunite de Statut, senatorii și deputații au votat în proporţie covârşitoare pentru a-și asigura pensiile speciale. Rezultatul final: 7 voturi pentru și doar unul singur împotrivă.

În continuare, proiectul va ajunge în plenul reunit al Camerei și Senatului și dacă va primi votul parlamentarilor, atunci aceștia vor avea parte de pensii speciale.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ