CTP, cuvinte foarte dure: "Ponta şi Oprea sunt niste ÎMPUŢIŢI"

| 03 noi, 22:30

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte extrem de dure la adresa lui Victor Ponta şi a lui Gabriel Oprea, în cursul unei intervenţii la Digi24.

CTP a comentat declaraţia unei tinere protestatare din faţa Guvernului, care spunea că „vreau să rămân în ţară, dar aceşti împuţiţi mă fac să plec”. „Da, aceasta fată are dreptate. Sunt nişte împuţiţi. De când stau în scaumele alea put. Aceşti tineri le simt mirosul”, a spus jurnalistul.

„Ponta, Oprea, Piedone sunt clone, aşa cum bine i-au pus oamenii pe pancarte. Aceşti inşi sunt clonele indivizilor care au dus la moartea atâtor oameni în 1989, în special tineri. Aceasta este o manifestare matură, care nu este politică, îi doresc să rămână aşa. Ponta îi dispreţuieşte pe aceşti oameni şi se gândesc cum să-i păcălească, cum să le deturneze furia. Încearcă diversiuni, de asta l-a demis pe şeful ANPC. Tinerii le simt ticăloşia şi caracterul infect al acestor guvernanţi, de aceea sunt în stradă”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ