CTP, propunere pentru Iohannis: Să graţieze un porc

| 24 dec, 10:45

Editorialistul Cristian Tudor Popescu are o propunere inedita pentru presedintele Klaus Iohannis - sa gratieze un porc de Craciun, asa cum face presedintele SUA cu un curcan de Ziua Recunostintei.

"Aș propune ca, așa cum președintele american grațiază un curcan de Thanksgiving Day, aș propune ca președintele Iohannis să grațieze un porc de Crăciun. Și să rămână asta în tradiție: președintele României să grațieze un porc", a spus CTP, la Europa FM.

Cristian Tudor Popescu a mai povestit faptul ca pentru el Mos Craciun 'a murit foarte repede'.

"Îmi aduc aminte că am venit și eu acasă de la joacă, în primul Crăciun pe care mi-l amintesc, nu eram la școală, aveam în jur de 4-5 ani cred, și-am spus: "Mamă mie ce-mi aduce Moș Crăciun?".

Și mama mea mi-a spus: "Îți aduce o cutie de bomboane, un pix" și... nu știu ce îmi mai luase... "Dar nu ți le aduce el, ți le aduc eu, Moș Crăciun nu există , o să primești și tu ceva, dar ți le aduc eu n-are cine să ți le aducă altcineva". "Și n-avea, pentru că trăiam cu mama și bunica mea, nu era nimeni altcineva prin jur", a marturisit acesta.

Întrebat ce face de Crăciun, Cristian Tudor Popescu a spus: "De Craciunul ăsta îmi doresc să zac și să mă odihnesc, pentru că am avut mult de lucru lunile acestea la Europa FM, la Digi, mai nou la Republica. Mai am și un curs de Istoria Cinematografului Românesc la Cinemateca Română și îmi cam sare zmalțul, așa că aștept să mă odihnesc de Crăciun".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ