Cu ce gânduri plecați de la Putna? Dăncilă: Cu încredere că ura va fi însoțită de solidaritate

| 16 aug, 08:59

Viorica Dăncilă pleacă de la Putna cu încredere că ura va fi însoțită de solidaritate, după cum s-a exprimat premierul în mod nefericit. Premierul a evitat ceremonia de Ziua Marinei, cum făcea și predecesorul ei, Liviu Dragnea.

A preferat răcoarea unei mănăstiri şi a fost la Putna, alături de 25 de mii de pelerini. A transmis şi un mesaj după slujba de Sfânta Maria, doar că exprimarea i-a jucat iar o festă, transmite Digi24.ro.

– Cu ce gânduri plecați de la Putna? a fost întrebată premierul Viorica Dăncilă.

– Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român, a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a devenit celebră pentru gafele de exprimare, atât în țară cât și în deplasările externe.

Premierul este într-un pelerinaj mai amplu prin Moldova. Miercuri a fost la Fălticeni, iar joi după-amiază era așteptată la Botoșani, vineri urmând să meargă la Iași.

Însă după ce a fost la mănăstirea Putna, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi-a anulat vizita pe care o avea programată, joi, în Botoşani.

„Având în vedere modificarea programului doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, vizita domniei sale în judeţul Botoşani va fi reprogramată”, au anunţat reprezentanţii PSD, citați de Agerpres.

Citește integral pe Digi24.ro

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ