Cu ce proiect vrea să câştige Predoiu cursa prezidenţială din PDL

| 14 oct, 2013

România poate fi uşor transformată într-o ţară prosperă şi respectabilă, spune liderul PDL în deschiderea proiectului intern pentru cursa prezidenţială. În calitate de preşedinte, în limita Constitutiei, voi sprijini afacerile româneşti să îşi dezvolte relaţiile economice internaţionale,  mai spune Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a anunţat, într-o conferinţă de presă, înscrierea în cursul zilei de vineri în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Proiectul prezentat de liderul democrat liberal se intitulează "Forta echilibrului. Pentru o Romanie bine condusa spre prosperitate si normalitate".

"Romania poate fi usor transformata intr-o tara prospera si respectabila. In prezent, este o tara cu o guvernare USL incompetenta, abuziva si pe alocuri antinationala. Certurile si conflictele politice motivate de agende individuale se tin lant. Resursele sunt irosite prin coruptie si lipsa de competitivitate. Tara nu dispune de un management luminat, modern, cooperativ. Reputatia ei externa sufera. Suntem de sapte ani in Uniunea Europeana, dar romanii nu culeg pe deplin roadele acestui demers national", isi incepe Catalin Predoiu proiectul.

Punctele de echilibru care vor aduce prosperitatea si normalitatea: "Eu, ca Presedinte, ma voi implica in calitate de mediator pentru corectarea dezechilibrelor.: echilibrul puterilor in stat, echilibrul dintre stat si individ, echilibrele economice, echilibrul dintre managementul central si cel local, echilibrele externe, relatia cu aliatii si partenerii strategici.


"PDL are vocatia sa revina din nou la guvernare si sa reia proiecte concretizate precum au fost cele din trecut. Noul Cod Civil, Noul Cod al muncii, celelalte legi importante care au fost adoptate, vor sta la temelia Romaniei de maine. Dar edificiul economic, sistemul sanitar, cel educational si altele asteapta inca sa fie reconstruite. PDL are forta interna sa revina in prim planul politicii prin oamenii sai, prin politicile sale, prin stiinta sa de a lupta si de a invinge.  Prin alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei se contribuie la consolidarea si unificarea dreptei. Un “presedinte unificator”, de care are nevoie Romania, isi incheie "pledoaria" Cătălin Predoiu.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ