Cu ce se ocupă fiica fostului preşedinte Constantinescu

| 10 feb, 16:05

Din data de 1 februarie, Norina Boru Constantinescu ocupă funcția de consilier economic al Ambasadei Române la Roma, transmitepsnews.ro.

Aceasta este fiica lui Emil Constantinescu, fostul președinte al României din perioada perioada 1996-2000,

Norina Constantinescu este fondatoarea Pro EAST Consulting care se ocupă de consultanţă pentru start-upuri în România și va veni provizoriu la post. Însă, conform legii, va avea loc un concurs pentru ocuparea funcției.

„Funcția a fost ocupată până acum două săptămâni, cu rezultate deosebite, de avocatul vrâncean Marius Cristea”, potrivit unor surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 14:43
Ema
BANI BANI BANI
CURAJ! sellectam colaboratori in vederea desfasurarii unei activitati la domiciliu. Sunt necesare cunostinte minime de lucru cu fisiere pdf, rabdare si perseverenta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de EMAIL : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ