McDONALD'S. CUM A FOST POSIBIL? A SLĂBIT 17 kg dupa ce a mâncat trei luni doar la MCDONALD'S

| 01 iul, 2014

McDONALD'S. John Cisna a vrut sa le demonstreze elevilor sai ca nu conteaza unde mananci, ci ce si mai ales cum mananci. Astfel, timp de 90 de zile, profesorul a mancat doar Big Mac-uri, Quarter Pounder-uri, inghetate la pahar si la cornet, insa dupa reguli stricte, respectand cantitatile zilnice recomandate de proteine si carbohidrati si fara sa depaseasca limita de 2.000 de calorii pe zi.

McDONALD'S. Pe langa faptul ca a slabit 17 kilograme, profesorul a observat o scadere a colesterolului de la 249 la 170. Gandul.info, care citeaza whas11. com scrie ca, de obicei, Cisna manca de dimineata doua sandwichuri Egg White Delight McMuffin, un castron de fulgi de ovaz cu fructe si lapte, la pranz - o salata, iar seara - un meniu.


Cisna a convins angajatii unui McDonald's sa ii furnizeze produsele gratuit, insa profesorul sustine ca lantul de restaurante fast-food nu s-a implicat in vreun alt fel in experiment. Pe langa dieta de la McDonald's, profesorul a inceput sa mearga pe jos 45 de minute pe zi.

 


CITEȘTE ȘI: Premieră: McDonald's introduce serviciul de livrare la domiciliu în Europa

 

 

Reprezentantii McDonald's l-au felicitat pe Cisna pentru pierderea in greutate si s-au aratat incantati ca restaurantul lor are in meniu suficiente produse pentru a oferi mese echilibrate. Nutritionistii americani nu recomanda insa dietele bazate exclusiv pe produse McDonald's, spunand ca este nevoie de mai multe fructe si legume in meniu.

 

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ