Cum arată cel mai trist mall din România

| 28 mai, 09:47

Mall-urile sunt constructii destul de apreciate in Romania - mai mereu pline, chiar si atunci cand romanii sunt in criza financiara.

Cu toate astea, exista si exceptii, iar Galleria Arad se incadreaza printre ele, devenind poate cel mai trist mall de la noi din tara.

2

Gradul de ocupare al mall-ului va fi redus cu 50% de la 1 iunie, zi in care hipermarket-ul Cora se va inchide, asta dupa ce a functionat timp de cateva zile cu rafturile goale, fiind aprovizionat doar cu alimente perisabile, in timp ce la produsele care se mai afla la vanzare sunt reduceri semnificative.

Cora ocupa 9000 de metri patrati si se va inchide, iar mai multi chiriasi i-au urmat drumul si au parasit Galleria.

1

GTC Romania, proprietarul mall-ului, a declarat ca inchiderea Cora nu este egala cu inchiderea mall-ului si ca in prezent sunt in discutii si negocieri cu alte lanturi de hipermarket-uri.

Centrul comercial Galleria Arad, care are o suprafata neta de inchiriat de 35.000 de metri patrati, a fost deschis in octombrie 2011, in urma unei investitii de aproximativ 70 de milioane de euro.

3

4

5
Sursa foto

Tag-uri: cora, Galeria Arad, mall
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 11:36
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Ti se pare mult? Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ