Cum arată cele mai urâte telefoane NOKIA din istorie

| 30 dec, 2013

Chiar dacă au fost considerate multă vreme cele mai rezistente telefoane, nu toate device-urile Nokia au arătat bine. Finlandezii au lansat şi unele din cele mai ciudate şi urâte telefoane de pe piaţă, potrivit unui top realizat de wired.com.

Astfel, în topul celor mai urâte modele de Nokia şi-au câştigat un loc următoarele modele:

Nokia 7380. Gadget-ul arată atât de ciudat, încât nu ai spune că este un telefon. Lipsa tastaturii şi a ecranului fac ca terminalul ilustrat mai sus să ocupe locul fruntaş al acestui top.

Nokia 7600. A fost anunţat pentru prima oară în 2003 şi, potrivit oficialilor companiei, telefonul ar fi trebuit să semene cu o lacrimă. Chiar şi pentru vremea aceea detaliile sale nu erau deloc impresionante. Avea un ecran cu o rezoluţie de 128x160 de pixeli, 65.000 de culori şi putea funcţiona doar în reţele 2G GPRS. Încercarea de a ţine acest gadget într-o singură mână s-a dovedit, potrivit specialiştilor, aproape imposibilă, mai ales că era la fel de gros ca un pachet de ţigări. Mai mult, pentru a efectua orice apel, telefonul trebuia ţinut la un unghi de 45 de grade.

Nokia 3620. Prin lansarea acestui model, Nokia a incercat sa imite oarecum telefonul T61z, realizat de cei de la Ericsson. Din păcate pentru ambele companii, cele două gadget-uri au fost un eşec.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ