Cine era Ghiţă Ciobanul înainte de reclama la Vodafone FOTO

| 08 oct, 2013

Ghiţă Ciobanul a devenit, cu ajutorul reclamei la Vodafone şi al contului de Facebook, cel mai faimos baci din România. Mai mult, el este chiar un cioban autentic cu circa 1.000 de oi, scrie romaniatv.net.

Ghiţă Ciobanul, pe numele lui adevărat Gheorghe Dănuleţiu, are 28 de ani, este căsătorit, are o fetiţă de şase luni şi locuieşte în Jina, judeţul Sibiu.



Baciul din reclama la Vodafone a terminat opt clase la şcoala din sat şi „ciobăneşte“ de la 14 ani, ducând mai departe tradiţia familiei. 

E singurul băiat, mai are cinci surori şi mărturiseşte că a învăţat meserie de la tatăl lui, scrie adevărul.ro.

Ghiţă a devenit celebru printr-o întâmplare: în urmă cu trei ani, un fotograf profesionist i-a făcut mai multe fotografii pentru un album de transhumanţă. Apoi, amicul ciobanului l-a pus în contract cu o casă de producţie.



Întrebat dacă în viaţa reală este chiar ca în reclama Vodafone, Ghiţă răspunde, de sub clopul autentic, punând o întrebare: „Vi se pare că sunt actor?“.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ