Cum arată tânărul care a terorizat-o pe Laura Codruța Kovesi

| 06 apr, 17:31

Spynews.ro a publicat primele imagini cu tânărul arestat pentru că a terorizat familia şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi a încercat să acceseze ilegal contul de e-mail al magistratului.

David Geclowicz avea o viaţă aparent normală. Are domiciliul în oraşul Antwerpen (Anvers) din Belgia, iar de ceva timp locuia la Londra. Pare extrem de îndrăgostit de o anume Melissa Demayo, căreia i-a mărturisit sentimentele şi în spaţiul public.

Vedeți aici imaginile

Patru cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA, potrivit riseproject.ro.

Conform sursei citate, doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011.

Potrivit procurorilor, aceștia împreună cu mai mulți angajați ai companiei Black Cube, printre care Ron Weiner și David Geclowicz, “au constituit un grup organizat în vederea comiterii mai multor infracțiuni de hărțuire și infracțiuni informatice constând în efectuarea de multiple apeluri cu caracter amenințător (…) precum și atacuri de tip phishing (înșelătorii electronice – n.n.) în vederea sustragerii credențialelor de acces și ulterior compromiterii conturilor de poștă electronică, activițăți urmate de violarea secretului corespondenței, copierea și transferul fără drept al conținututului acestuia”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ