Cum câştigă o companie românească peste un milion de euro după reţeta: Răspunzi şi câştigi

| 12 feb, 2014

Blue Point, companie românească de servicii call center complete, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 24% în anul 2013. Compania a avut o cifră de afaceri de 5.4 milioane de lei anul trecut, comparativ cu 4.35 milioane de lei, cifra de afaceri corespunzătoare anului 2012.

În primul semestru din anul trecut compania românească de servicii call center, Blue Point, a câştigat aproximativ 1.77 milioane de lei, în timp ce, în a doua jumătate a anului, Blue Point și-a crescut cifra de afaceri cu aproximativ 50%, la 3.7 milioane de lei.

Cele mai profitabile servicii din 2013 au fost: cele de utbound, în special de telesales. Pe lângă aceste tipuri de servicii, Blue Point mai oferă și soluții de inbound (suport clienți), backoffice, sondaje opinie, campanii multi-channel, direct mailing.

Prima companie de call center din România a fost deschisă în 2003, iar după aproximativ 10 ani piaţa autohtonă a serviciilor de call - center este estimată la aproximativ 200 de milioane de euro.

 




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ