Cum este Andreea Marin în spatele micului ecran. O colegă din echipa ei spune ADEVĂRUL

| 16 apr, 09:18

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, a rămas celebră pentru emisiunea ”Surprize, surprize” și și-a păstrat reputația de ”Zână”.

O colegă din echipa ei, care a admirat-o ani de-a rândul până să apunce să lucreze cu ea, a dezvăluit cum este Andreea Marin în spatele micului ecran și cum lucrează cu oamenii.

”Încă de când o urmăream la ”Surprize” îmi doream să fac parte din echipa ei. Pe atunci nu ştiam nici măcar cum se deschide un computer, dar ştiam că, dacă mi s-ar fi acordat şansa asta, aş fi fost foarte responsabilă, devotată şi aş fi învăţat. Iată că acum acest vis s-a realizat şi vă pot spune că este extraordinar să lucrezi cu ea. Pentru mine este o experienţă atât profesională, cât şi personală foarte importantă şi preţioasă. Ce am învăţat de la Andreea? Am învăţat să fiu foarte atentă la tot ceea ce fac, deoarece fiecare detaliu contează, am învăţat ce înseamnă o atitudine cu adevărat profesionistă, pentru că Andreea este o profesionistă desăvârşită, dar deschisă pentru a învăţa mereu ceva nou. Andreea nu pune funcţia înaintea omului, o admir şi apreciez pentru asta, dincolo de multe alte lucruri!”, a declarat Lili aMîndru, colega vedetei, pentru .

Impresionată de cuvintele acesteia, Andreea Marin i-a scris un mesaj pe o rețea de socializare: ”Draga mea Lilia...”.

CITEŞTE ŞI BOMBĂ! ANDREEA MARIN despre comportamentul rivalei sale, MIHAELA RĂDULESCU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ