Cum îi răspunde Răzvan Nicolescu acuzaţiilor lui Predoiu

| 18 aug, 2014

Intr-o postare pe o retea de socializare, ministrul delegat pentru Energie Razvan Nicolescu califica atacul pedelistului Catalin Predoiu la adresa sa nedemn pentru „o persoana cu pretentii si aspiratii”. In aceeasi postare, ministrul Nicolescu ii solicita lui Predoiu sa fie si mai transparent in ceea ce priveste banii primiti de la Dinu Patriciu prin „publicarea perioadei in care sumele s-au incasat, nivelul acestora si obiectul contractului”.

Mai mult, in spiritul principiului transparentei, Razvan Nicolescu ii cere democrat liberalului sa clarifice daca casa sa de avocatura deruleaza contracte „cu o mare companie provenind din Federatia Rusa”.

„Ma bucura faptul ca, intr-o noua postare online, domnul Catalin Predoiu da senzatia ca ar fi inteles cadrul de functionare a institutiilor din Romania chiar daca, din pacate, foloseste in continuare multe epitete jignitoare la adresa mea si un limbaj nedemn de o persoana cu pretentii si aspiratii.

Sper, de asemenea, sa renunte la planurile unor campanii defaimatoare, derulate direct sau prin interpusi, la adresa unor oameni care nu au decat vina ca vor sa faca ceva bun pentru Romania.

In cazul meu aceste lucruri nu produc efecte. Nu ma vor opri din ceea ce am inceput sa fac : o reforma profunda a sistemului energetic romanesc. Domnul Predoiu imi spune, fara vreo formula de politete, `Nicolescu : ministru efemer`. Ii raspund doar ca pentru mine nu e important cat voi sta in aceasta functie ci doar sa reusesc sa fac cat mai mult pentru Romania in timpul in care stau.

Cred ca ar fi mai bine ca domnul Predoiu sa isi foloseasca resursele pe care le are, inclusiv cele financiare, pentru altceva decat campanii de denigrare.

Apropo de resurse financiare, cred ca anuntul din ultima postare a domnului Predoiu in legatura cu sumele de bani primite de la domnul Patriciu prin intermediului firmei Rompetrol, atunci cand domnul Patriciu conducea Rompetrol, este un pas firesc catre transparenta pe care doresc sa il salut. Ar trebui continuat si cu publicarea perioadei in care sumele s-au incasat, nivelul acestora si obiectul contractului. Cred, de asemenea, ca pentrutransparenta ar fi util daca domnul Predoiu ar confirma/infirma derularea unor contracte prin casa sa de avocatura cu o mare companie provenind din Federatia Rusa.

Nu imi place sa atac, sa jignesc sau sa acuz, insa atunci cand oameni cu pretentii fac acuzatii incorecte la adresa mea ma vad nevoit sa raspund”, a scris ministrul Razvan Nicolescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ