Cum îţi poate salva viaţa uleiul de măsline

| 08 ian, 2014

Uleiul de masline este ca un medicament natural care lupta impotriva a mai multor afectiuni in acelasi timp.

Iata 10 beneficii ale uleiului de masline:

1. Reduce riscul de accident vascular cerebral. Uleiul de masline contine acid oleic care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui in creier, iar efectele sale se pot opserva mai ales la persoanele varstnice care de-a lungul vietii au avut o dieta bogata in consumul de ulei de masline.

2. Vindeca sau reduce acneea. Prin utilizarea uleiului de masline si al unui scrub, poti vindeca sau reduce semnificativ acneea sau punctele negre datorita continutului sau.

3. Lupta impotriva cancerului la san. Uleiul de masline contine fitochimicale, iar acestea lupta impotriva celulelor canceroase.

4. Imbunatateste memoria. Unele cercetari au relatat ca uleiul de masline poate preveni sau poate ajuta in cazul pierderilor de memorie care insotesc boala Alzheimer.

5. Imbunatateste aspectul pielii din interior catre exterior. Consumul de ulei de masline zilnic, ajuta pielea sa ramana frumoasa si sanatoasa.

6. Poate fi un bun supliment de vitamine. Doar doua linguri de ulei de masline pe zi, pot inlocui aportul de vitamina E , oferind in acelasi timp si celealte beneficii ale uleiului de masline.

7. Ajuta impotriva bolilor degenerative. Uleiul de masline contine antioxidanti care au puterea de a reduce impactul bolilor degenerative din corpul tau.

8. Minimizeaza celulita. Daca folosesti un mix din zat de cafea si o lingura de ulei de masline, aplicand prin masaj pe zona dorita, poti minimiza aspectul de coaja de portocala.

9. Previne caderea parului. Daca inlocuim uleiul de masline cu alte produse care sunt pline de substante chimice daunatoare, poti reduce caderea parului si deteriorarea lui.

10. Pastreaza buzele moi. Putem combina ceara de albine cu ulei de masline, in parti egale, iar apoi acest amestec putem sa-l aplicam pe buze cu degetul, oferind hidratare, vitaminizare, protectie si un aspect placut buzelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ