Cum să afli când apar noi sloturi online?

| 05 mai, 17:51

Unul dintre cele mai mari avantaje de care se pot bucura amatorii de sloturi este faptul că noi titluri de jocuri sunt lansate periodic. De fapt, unii dintre cei mai mari producători de sloturi lansează zeci de produse noi în fiecare an.

Acest lucru îți permite să joci cele mai noi sloturi și să testezi mereu noi caracteristic, runde bonus și teme unice.

Singura problemă este că există atât de multe sloturi online noi în fiecare an, încât este greu să ții pasul cu ultimele versiuni. Vestea bună? Există mai multe metode disponibile pentru urmărirea celor mai noi apariții! Vom vedea în continuare care sunt acestea. Ai poftă de distracție? Încearcă-ți chiar acum norocul la Winmasters Casino.

1. Conturile Twitter ale producătorilor de sloturi

Twitter și-a câștigat inițial popularitate ca platformă de socializare care permite postarea unor mesaje scurte, de 140 de caractere sau mai puțin. Limita de caractere a dispărut acum, iar producătorii de sloturi pot intra în cât mai multe detalii despre noile lor jocuri.

Producătorii de jocuri au la dispoziție acum varianta de a lăsa un scurt mesaj despre cea mai recentă versiune a jocurilor, împreună cu o fotografie. Acest lucru permite jucătorilor să verifice rapid care sunt cele mai recente titluri.

Un alt lucru interesant legat de utilizarea Twitter este cât de ușoară este să vă abonarea la fluxul de noutăți al companiilor de software. De exemplu, dacă vrei să urmărești jocurile High 5, poți accesa opțiunea „Urmăriți” de lângă @ High5Games.

După ce te-ai abonat la un anumit utilizator, vei vedea cele mai recente pop-up-uri de tweet-uri ale acestuia în feed.

În mod similar, poți utiliza și alte rețele de socializare, cum ar fi Facebook sau Instagram.

2. Canalele YouTube ale companiilor de sloturi

Cu siguranță, toate rețelele de socializare sunt ușor de utilizat. Dar Youtube oferă companiilor de software un mod și mai bun de a-și prezenta cele mai recente jocuri.

Companiile pot lansa previzualizări care durează între 30 și 60 de secunde, arătând cele mai importante momente ale jocurilor. De exemplu, previzualizarea poate afișa jocul principal și câteva caracteristici speciale.

Acest lucru este util atunci când compania nu este pregătită să lanseze un slot, dar dorește să sensibilizeze publicul cu privire la viitorul lor produs. Și este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru jucători de a se entuziasma să vadă jocuri nou lansate de la dezvoltatorii lor preferați.

Cei mai importanți producători de sloturi sunt prezenți și activi pe YouTube. Între aceștia se numără Microgaming, NetEnt, Quickspin, Realtime Gaming și Thunderkick.

O modalitate bună de a vedea dacă producătorul tău preferat de sloturi oferă videoclipuri YouTube este efectuarea unei căutări pe site. De asemenea, poți utiliza YouTube pentru a găsi videoclipuri de la alți utilizatori care discută despre sloturile online. Acest lucru este util pentru a căuta recenzii la noile jocuri și pentru a vedea ce părere au alți jucători despre ele.

3. Știri și comunicate de presă

Unele companii de sloturi emit știri și comunicate de presă în care își anunță noile lansari. În aceste articole de presă, de regulă, sunt explicate tema, caracteristicile bonus și alte detalii despre noile sloturi.

Principalul dezavantaj al comunicatelor de presă este că nu le vei găsi pe prima pagină a website-urilor de știri. Soluția este să urmărești online diverse publicații de specialitate din industria gamblingului, acestea fiind mereu interesate de distribuirea de știri despre noile apariții.

Un avantaj al căutării de comunicate de presă pentru sloturi este că uneori poți găsi bonusuri exclusive. Acest lucru se datorează faptului că furnizorii de sloturi nu sunt singurii care oferă știri în acest fel.

În schimb, cazinourile online și afiliații lansează, de asemenea, comunicate de presă și oferă promoții speciale jucătorilor care se arată interesați de a încerca sloturi noi. Este foarte posibil să identifici un cod care îți oferă rotiri gratuite pentru a încerca cele mai recente jocuri.

4. Știri de pe site-urile afiliate

Tocmai am menționat modul în care afiliații cazinourilor online pot publica știri cu privire la apariția unor noi sloturi. Așadar, site-urile acestora sunt o sursă excelentă pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea jocurilor de noroc.

Obiectivul unui afiliat este de a determina jucătorii să se înscrie la cazinouri prin intermediul link-urilor lor. Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru atunci spunând jucătorilor despre cele mai tari jocuri?

Adesea, afiliații sunt la fel de rapizi ca producătorii de jocuri în oferirea noutăților. De fapt, este o cursă între afiliați pentru a vedea cine poate atrage jucătorii mai repede.

Cele mai mari site-uri afiliate acoperă mai mulți producători de jocuri de noroc. Asta înseamnă că poți afla despre jocurile noi de la mai mulți furnizori de software dintr-un singur loc.

Afiliații au de obicei mai multe canale de socializare, inclusiv Facebook, Twiter și YouTube. Dacă identific un site care oferă în mod constant știri despre lansările de sloturi, atunci ar trebui să te abonezi la canalele de socializare pentru a nu rata nicio nouă lansare.

5. Direct de la cazinourile online

O altă modalitate prin care poți verifica ultimele sloturi este vizitarea cazinourilor online. La urma urmei, aici juci sloturile pe bani reali.

Tot ce trebuie să faci este să vizitezi site-ul cazinoului și să consulți secțiunea de sloturi. Multe cazinouri au o zonă destinată special noilor apariții, ceea ce face ca munca ta să fie mult mai ușoară.

Aspectul pozitiv la verificarea jocurilor noi direct pe site-ul cazinoului este faptul că poți începe jocul instant. Mai mult, unele cazinouri nici măcar nu solicită înregistrarea unui cont de utilizator.

Dar chiar dacă trebuie să configurezi un cont nou pentru a juca, acest lucru nu va dura mai mult de câteva momente. Trebuie doar să completezi detalii simple precum numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail și numărul de telefon.

După ce ai confirmat comfirmat, vei putea să joci toate sloturile care îți atrag atenția. Poți decide mai târziu să joci pe bani reali, deoarece majoritatea cazinourilor oferă versiuni demo, mai ales în cazul sloturilor nou lansate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ