Cum să porți pantaloni chino cu tot ce este în garderoba ta?

| 27 ian, 20:01

Pantalonii chinos, din ce în ce mai des întâlniți în garderobele bărbaților care doresc să fie la modă, atrag atenția prin croi, prin design, prin modul în care pot fi asortați la ținutele confortabile și la modă. De ce să alegi acești pantaloni pentru completarea ținutelor tale, cum să alegi pantalonii chino potriviți și cum să îi porți vei afla din acest articol.

De ce să alegi pantalonii chino pentru bărbați?

Pantalonii chinos barbati sunt deosebiți prin designul pe care îl au. Ce îi diferențiază de alte modele de pantaloni din acest punct de vedere? Sunt realizați din bumbac ușor, flexibil și au croi elegant, ceea ce sporește confortul utilizatorilor, indiferent de anotimpul când sunt purtați. Modelul autentic de pantaloni chino este prevăzut cu buzunare, iar croiul este unul lejer.

Aceștia sunt versatili și pot fi vedete pentru mai multe stiluri vestimentare. Pantalonii chino sunt unici inclusiv prin culorile pe care le au: albastru ciel, kaki, bej, tonuri de nisip, negri, maro, roz prafuit, albastru deschis, albi. Alternativă perfectă și mai confortabilă a blugilor, acești pantaloni sunt perfecți mai ales pentru aceia care iubesc confortul.

Ce croi și culoare a pantalonilor chino să alegi?

Pantalonii chino au un croi specific și pot fi ușor recunoscuți datorită designului unic: urmează curbele coapselor fără a le modela într-un mod prea evident. Pentru confort garantat se pot alege pantalonii chino cu un croi standard, aceștia fiind potriviți pentru orice constituție corporală. Asigură-te totuși că pantalonii chino aleși se mulează bine în zona feselor și nu au țesătură în exces în zona picioarelor, urmând în mod natural curbele corpului, fără a fi prea strânși pe corp.

În ceea ce privește culoarea pantalonilor chino, nu ezita în a alege variantele neutre, care oferă opțiuni numeroase de asociere: o pereche de pantaloni chino bej sau bleumarin vor fi ușor de integrat în tinutele casual sau cele office, alături de cămăși, tricouri polo sau bluze subțiri. Mai mult decât atât, chinos bărbătești de culoare bej vor aduce o notă de eleganță ținutelor tale dacă îi vei combina cu tricouri vesele.

Într-adevăr, pentru cei mai îndrăzneți bărbați, pentru aceia care doresc să se evidențieze prin vestimentație, există în oferta magazinului MODIVO modele de pantaloni în culori trendy, de la branduri celebre, ce se evidențiază prin calitate și culoare: albastru pastel, portocaliu, verde, roșu.

Cu ce poți purta o pereche de pantaloni chino?

Dacă vrei să fii sigur de pariul pe care îl faci cu moda, alege pantalonii chino colorați pe care să îi combini cu un tricou alb simplu: vei obține o ținută cu un aspect modern, care va îmbina într-un mod plăcut stilul casual cu cel chic. Poți cumpăra tricou polo bărbați pe care să îl asortezi cu o pereche de chinos, iar în acest fel vei reuși să aduci o notă de rafinament în ținutele de zi cu zi.

Dacă vei dori să te apropii de stilul clasic sau de cel sport, îți poți orienta alegerile spre cămăși simple și mocasini din piele sau hanoracele cu glugă și teniși monocromi.

Poți purta pantalonii chino bărbătești la birou și la ieșirile în oraș de zi cu zi într-un spirit chic. Nu este nevoie decât să alegi pantalonii chino potriviți, iar ideile de stilizare a ținutelor tale vor fi ușor de obținut.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ