Cum să seduci un bărbat ușor și rapid

| 21 ian, 07:29

Pentru a seduce un bărbat nu ai nevoie de formule magice sau puteri supranaturale, doar puțină inteligență emoțională și de câteva strategii pe care ți le vom dezvălui în cele de urmează.

Din ghidul pe care ți-l vom oferi vei afla tot ce este nevoie despre lumea complexă a seducției. Vei cunoaște cele mai bine păstrate secrete pentru a atrage atenția oricărui bărbat și pentru a-i trezi atât curiozitatea, cât și dorința.

Mintea masculină este un univers greu de descifrat pentru femei. Cu toate acestea, există tactici care funcționează mai bine decât vinul pentru a atrage atenția unui domn. Următoarele sfaturi de bază te vor ajuta să acționezi într-un mod corect astfel încât să-i invadezi gândurile și să-l faci să-și dorească să te vadă cât mai des posibil.

Ai grijă de imaginea

După cum știi, bărbații sunt foarte buni observatori și, prin urmare, trebuie să ai grijă de imaginea ta. Creează-i cea mai bună impresie din toate punctele de vedere.

Scoate-ți în evidență frumusețea și punctele tale forte. Fii sexy, dar cu stil și eleganță. Și nu uita să apelezi la subtilitate.

Păstrează-ți esența și încearcă să arăți cât mai natural, fără să exagerezi cu machiajul, nu trebuie să fie prea îndrăzneț sau prea strident.

Este ideal să lași loc imaginației și să nu oferi sau să arăți totul dintr-odată. Trebuie să îi dai ocazia interlocutorului tău să te descopere treptat.

Fii pozitivă și amuzantă

Fii pozitivă și amuzantă pentru a atrage atenția celui ce dorește să te vadă în timpul unei sesiuni de videochat, de exemplu. Bărbaților le plac femeile amuzante, care știu să se bucure de viață la maxim. Fii drăguță,  zâmbește și cu siguranță celui care te va privi îi vei părea radiantă și foarte atractivă. Cheia este să scoți în evidență cea mai bună versiune a ta.

Arată-i interlocutorului tău că, pe lângă faptul că ești încrezătoare în propriile forțe și sexy, poți fi distractivă și pozitivă.

Când bărbatul care va comunica cu tine va descoperi cât de minunată ești și ce potențial ai, îl vei putea seduce rapid.

Ce vor bărbații adevărați de la o femeie? Este o întrebare la trebuie să afli răspunsul pentru a-i oferi ceea ce are nevoie și pentru a-l provoca fără limite.

 

Limbajul corporal+ limbajul verbal

Dacă ai crezut că pentru a-l seduce nu ai nevoie decât de aspect fizic frumos, de zâmbet, de o privire îndrăzneață, te înșeli foarte mult. Acestea sunt pur și simplu câteva dintre sfaturile care te vor ajuta să le atragi atenția.

Cu toate acestea, există un truc care nu dă greș și este momentul să dezvăluim duo-ul câștigător al seducției: o doză bună de limbaj verbal, plus farmecele limbajului corporal feminin.

Este important să știi să porți o conversație plăcută, să folosești cuvintele potrivite la momentul potrivit și să stai în așa fel încât să-i atragi atenția. Joacă-te delicat cu părul, fă ca acest joc să pară unul nevinovat. Nu va trece neobservat.

Nu uita să-l privești mereu în ochi și să-l intimidezi puțin. Permite-i și lui să participe la discuție, să asculte cu atenție și să-și spună opinia.

Încearcă să fii drăguță și vorbește încet, astfel încât cel care te ascultă să înțeleagă tot ceea ce spui. În plus, vorbind astfel, bărbatul care comunică cu tine își va da seama că ai control total atât asupra gândurilor tale, cât și asupra corpului tău, așa că profită de aceste două resurse proprii ale limbajului și pune-le să lucreze în armonie, pentru a exprima și demonstra că ești mult mai mult decât un chip sau un corp frumos.

Mizează foarte mult pe comunicare, pe discuții și gesturi spontane! Ele stau la baza unei seducții reușite și a unei legături transcendente.

Dacă vrei să-l seduci, trebuie să cunoști și secretele limbajului corpului masculin pentru a-l cuceri cu succes și a-l face să te dorească din ce în ce mai mult.

Fă în așa fel încât dorința sa să crească gradual

Ideea este să nu îi spui totul despre tine, ci că îi activezi curiozitatea și, în acest fel, să-l faci să-și dorească să descopere mai multe lucruri despre tine. El se va gândi mereu la tine și la momentul în care te va putea vedea din nou în timpul unei sesiuni de videochat.

Misterul va fi cel mai bun aliat al tău. Fii pentru el o provocare dificil de atins și interesul său pentru tine va crește constant.

Vei deveni cea mai mare dorință a lui și vei descoperi trucul perfect pentru a-l face să te privească ca pe o femeie cu totul specială.

După cum poți observa, nu este greu să seduci un bărbat, important este să ții cont de strategiile potrivite. Pe de altă parte, este important să ai alături de tine echipa potrivită. Și din această privință nu trebuie să-ți faci probleme. CamStars va fi alături de tine din momentul în care decizi să devii independentă financiar, să lucrezi având un program flexibil și să primești întotdeauna la timp comisioane începând de la 60%.

Dacă vrei ca și alte femei să se bucure de un stil de viață peste medie așa cum te bucuri tu, spune-le că se fac angajări modele de videochat la studioul din București . Succes!

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ