Cum se amăgește Predoiu, că mai poate fi candidat, după ce a fost vândut de Blaga

| 25 iul, 2014

Catalin Predoiu candidat. Cătălin Predoiu, viitorul fost candidat din partea PDL, insistă să participe la prezidențiale și o face într-un mod care dovedește naivitate extremă sau o presiune mare exercitată asupra lui.

Catalin Prediu candidat. Conform propriilor declarații, acesta nu poate merge decât înainte pe drumul prestabilit încă din luna februarie, când, chipurile, i-au fost puse în poală semnăturile necesare strânse fără știrea sa cu ajutorul a peste 100 de oameni de afaceri. Cu alte cuvinte, omul și-a luat niște angajamente și în momentul de față are niște obligații... E păcat să se piardă o astfel de oportunitate, nu-i așa?

Noi însă credem că nu surpriza prăpădită îl supără pe Predoiu ci intuiția faptului că a fost vândut chiar de Blaga, la masa negocierilor lui Iohannis și asta după ce și-a sacrificat anul trecut o frumusețe de trecut neutru și apolitic, de tehnocrat supraviețuitor în guvern preț de câteva schimbări la vârf. Culmea tracasării la care este supus fostul ministru de Justiție este că nu e singurul pretendent nici pe postul de candidat abandonat și lăsat pe dinafară, pe aceeași poziție lipsită de glorie candidând atât Monica Macovei cât și fostul premier MRU. Peste capul lui Predoiu, Macovei pare mult mai sigură pe ea, căci, dehm funcția de europarlamentar bate gradul discutabil de primvice, la care deja s-a înființat și fostul lider al Forței Civice, MRU. „Eu nu vreau să atac ceilalți candidați de dreapta, dar spun doar că fibra de campanie a acestora este moale.” a declarat macovei care a mai adăugat și că, deocamdată, își păstrează calmul. Ce va fi mai încolo, vom vedea după 5 august, data limită la care expiră angajamentul europarlamentarului în ceea ce privește pacea internă în partidul bicefal. ”Scopul este să nu se mai accepte candidați aleși în birourile liderilor de partid. Dacă eu am fost un câștig pentru partid, de ce nu pot fi luată acum în calcul?” a dat din casă Monica Macovei despre mecanismul prin care a fost înlăturat din calcul și Cătălin Predoiu...

Carevasăzică, nu-i pentru cine se pregătește ci pentru cine iese în cărțile în care-și ghicește Traian Băsescu viitorul, la palat.

CITEŞTE ŞI CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Ce spune de fapt sondajul IRSOP: Dezastru pentru Dreapta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
Miron Miron
NU ORICINE!!!!
Nu chiar oricine...ca nici Iohannis nu e oke (PROBLEME CU ANI...PROBLEME CU TRAFIC DE PERSOANE....7 CASE DIN SALARIU DE PROFESOR DE FIZICA).....iar Diaconescu (a avut o gramada de functii in diverse domenii...dar nu e profesionist in niciunul din ele....NEVASTA LUI CARE ERA DIRECTOR LA EXIMBANK A FOST RIDICATA DE DNA IN 2010 ...asa ca....numai unu si unu....de Predoiu asta nu am auzit nimic de rau...iar ca Ministru de Justitie a fost chiar profesionist
29 iul, 2014
ion bajenaru
NU PONTA!!!
ORICINE DAR NU PONTA!!! ROMANIA O SA FIE DISTRUSA COMPLET !!! PONTA UN MINCINOS SI UN CIRCAR !!!
29 iul, 2014
Marius Mitran
PREDOIU PRESEDINTE!
Predoiu este de departe cel mai bun candidat pentru alegerile prezidentiale si asta o sa se vada in luna noiembrie...
26 iul, 2014
TRAIAN BĂSESCU
CE DRACU AŞA PROST E PREDOIU ĂSTA ? IL VINDE BLAGA CA PE VACI ??????????
26 iul, 2014
TRAIAN BĂSESCU
CE DRACU AŞA PROST E PREDOIU ĂSTA ? IL VINDE BLAGA CA PE VACI ??????????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ