Cum se bate lumea pe averea lui Johnny Răducanu

| 05 mar, 2014

Femeia care a fost alaturi de Johnny Raducanu pana in ultima clipa a deschis un nou proces impotriva urmasilor acestuia.

Mirela Adascalitei continua lupta cu nepotii regretatului artist si le-a intentat un nou proces acestora, care are ca obiect actiune in raspundere delictuala. Pana acum au avut loc cateva termene de judecata, iar urmatorul a fost programat in luna aprilie.

Mirela Adascalitei se judeca de mai multi ani cu nepotii lui Johnny Raducanu, iar motivul discordiei este un apartament cu trei camere situat pe Calea Mosilor, in Bucuresti. Acesta a fost cumparat de Johnny Raducanu impreuna cu Mirela Adascalitei, femeia care a avut grija de artist pana cand acesta a inchis ochii.

Paul Cretu, nepotul "Regelui jazzului" romanesc, declara in urma cu doi ani ca desi poseda un certificat de mostenitor autentificat la notariat, nu este lasat sa intre in casa de femeie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ