Cum se fabrică ţigările: Chiar dacă fumezi, cu siguranţă nu ştiai asta VIDEO

| 14 ian, 2014

Tutunul este o plantă originară din America de Sud, dar se cultivă în aproape orice ţară din lume. În trecut, tutunul era considerat plantă medicinală folosită în afecţiunile oculare, însă acum recoltarea tutunului se face în mod deosebit pentru producerea ţigărilor, scrie româniatv.net.

Planta de tutun se recoltează diferit faţă de orice altă plantă, muncitori culegând frunzele de jos, pentru ca apoi să urce pe lungimea tulpinii. Lucrătorii revin la fiecare opt zile, dar se culeg numai 2-3 frunze o dată. De asemenea, frunzele au un conţinut de nicotină diferit în funcţie de locul în care se plasează, cele din partea de sus a tulpinii conţin mai multă nicotină.

După ce se recoltează, frunzele de tutun verde se pun la uscat într-un cuptor special, unde stau circa şase zile. După ce frunzele s-au uscat, acestea se amestecă cu alte tipuri din ani diferiţi şi se trec prin nişte tocătoare imense, care elimină nervurile şi tulpinele.

Pentru a obţine reţeta dorită pentru tipul de ţigări este nevoie de câteva zeci de recolte diferite, selecţionate de experţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ