Cum slăbeşti 7 kilograme în 7 zile mâncând ROŞII

| 30 apr, 2014

Sezonul cald se apropie şi trebuie să ne pregătim corpul şi organismul pentru sosirea verii. Pentru a îmbina perfect cele două cerinţe, am găsit un ajutor de nădejde: dieta cu roşii.

Pe lângă faptul că poate fi consumată pe tot parcursul anului, dar mai cu seamă vara, dieta cu roşii vine ca un pansament atât pentru corp cât şi pentru organism.

Dieta cu roşii este una dintre cele mai populare diete, nu doar pentru conţinutul ridicat de apă (aproximativ 94%) ci şi pentru conţinutul scăzut în calorii. Roşiile, sunt foarte bogate în vitamine şi potasiu, făcând dieta cu roşii una dintre cele mai eficiente.

Este o dietă uşoară, plăcută, fiind pe placul multor persoane tocmai datorită senzaţiei de saţietate pe care o transmite. Este recunoscut faptul că se pot pierde cam 7 kilograme în 7 zile (1 kg/zi) iar partea cea mai bună a acestei diete cu rosii este că nu este necesar un consum bazat doar pe roşii, ci se poate alterna şi cu alte alimente bogate în substanţe nutritive.

Cele mai cunoscute meniuri cu roşii sunt salatele şi supele care pur şi simplu răcoresc organismul într-o zi călduroasă de vară şi totodată îl încarcă de vitamine. Roşiile au proprietăţi regeneratoare şi detoxifică organismul, iar dacă în perioada dietei consumaţi şi foarte multe lichide, atunci rezultatele vor deveni mult mai vizibile.

Dieta cu rosii nu trebuie ţinută mai mult de o săptămână (cel mult) timp în care, aşa cum am precizat şi mai sus se vor putea consuma şi alte alimente.

  1. La micul dejun se recomandă o salată uşoară de roşii, în care pot fi introduse şi alte legume, brânză light ( atenţie ! Să nu uităm că sarea reţine apa în organism).
  2. La prânz se poate consuma o supă de roşii sau carne de vită la grătar (fără pâine, crutoane);
  3. Cina poate fi compusă dintr-o salată verde sau ceva legume ori peşte la grătar.

Această alternare cu alte alimente, face ca dieta cu roşii să nu fie una drastică şi lipsită de nutrienţii pe care corpul nostru trebuie să îi asimileze în mod regulat, pentru buna funcţionare a organismului. Aşadar putem slăbi şi fără o dietă strictă, care ne-ar putea pune în pericol sănătatea.

Nu uitaţi să consumaţi cât mai multă apă, pentru că mai ales în timpul verii organismul trebuie hidratat. Specialiştii ne recomandă un consum de 2 litrii de lichide, dar în cazul în care cantitatea va depăşii, nu va fi exista niciun fel de problemă.

Profitaţi de faptul că sezonul cald este unul foarte permisibil din punct de vedere alimentar şi că se pot consuma foarte multe fructe şi legume.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
marian
rosii
cu mot sau fara mot rosioile
01 mai, 2014
Alin
Joc
Castigati bani reali intr-un nou joc de strategie foarte complex si bine realizat... Aici gasiti link-ul de inregistrare http://www.marketglory.com/strategygame/costinalin11

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ