Cum va arăta noul Nissan Micra

| 07 iun, 2013

Producătorul auto nipon Nissan a oferit publicului imagini cu noul citadin Micra, un autoturism compact restilizat pentru piața europeană, care ar urma să apară în show-room-urile din Europa începând cu luna septembrie.

Diferențierea versiunii europene a noului Micra se face chiar de la elementele optice din fața mașinii. Farurile sunt acum dotate cu secțiuni LED. Este diferită și forma barei de protecție spate.

Amândouă variantele ale Nissan Micra, atât cea europeană, cât și japoneză, au în interior o nouă consolă centrală cu un ecran al sistemului multimedia Nissan Connect.

Gama de motoare instalate pe mașină a rămas aceeași, clienții putând alege între motorul pe benzină de 1,2 litri și o versiune turbo a acestui motor.

În Europa, vânzările noului model Nissan Micra vor începe în septembrie 2013. Iar vestea cea mai bună este că grupul Renault-Nissan a promis să nu crească prețurile pentru noul model.

Noul Micra versus vechiul:

Tag-uri: Nissan Micra, renault
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ