Cum va fi VREMEA în vara lui 2014? Prognoza meteo în perioada mai-iulie

| 25 apr, 2014

Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pentru MAI-IULIE 2014.

MAI 2014

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI în ROMÂNIA 14.4

Temperaturile medii lunare se vor situa în general în limite apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor.

PRECIPITAŢII

Precipitaţii (l/mp) 75.7

Cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta în general valori apropiate de mediile climatologice, iar în vestul, centrul şi estul ţării acestea pot înregistra o tendinţă spre excedent.

 

IUNIE 2014

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI ÎN ROMÂNIA 17.5

Regimul termic va fi în general apropiat de normalul climatologic în cea mai mare parte a regiunilor, exceptand sud-estul, vestul şi local în sudul ţării unde valorile termice se pot situa peste cele normale.

Precipitaţii (l/mp) 89.2

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de mediile lunare în centrul şi nordul tarii, iar în restul teritoriului acestea se vor situa în general sub valorile normale.

 

IULIE 2014

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI ÎN ROMÂNIA 19.2

Temperatura aerului va prezenta valori peste mediile climatologice în cea mai mare parte a regiunilor, iar în centrul şi nordul teritoriului acestea vor fi apropiate de normal.

PRECIPITAŢII LUNARE 78.2

Cantităţile lunare de precipitaţii se pot situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ