Cumnata președintelui, Doinița Băsescu, este audiată la Parchetul instanței supreme

| 05 noi, 2014

Cumnata președintelui este la Parchetul instanței supreme. Doinița Băsescu este audiată, astăzi, ca martor într-un dosar în care membri ai familiei lui Bercea Mondial au făcut plângere la adresa a doi procurori: unul de la Parchetul Tribunalului Constanța și celălalt de la DNA Constanța.

Doinița Băsescu a venit la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție însoțită de un avocat și nu a vrut să facă nicio declarație despre dosarul în care a fost citată.

Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, este judecat, alături de Marian Căpățână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial.

Cei doi au fost arestați preventiv în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări care ar proba traficul de influență în cazul fratelui președintelui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 apr, 13:24
utilaxowa
Social few, excesses remodelling, thromoboembolic.
Ohisdua Odedemuw zqy.npwv.obiectiv.info.aeu.lz http://slkjfdf.net/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ