Un nou concurent în cursa pentru cumpărarea TikTok

| 18 aug, 16:31

Microsoft, Twitter şi, mai nou, Oracle sunt interesate de achiziţia operaţiunilor companiei ByteDance, cea care deţine platforma TikTok. Vânzarea operaţiunilor către o companie americană pare a fi singura soluţie pentru ca aplicaţia de socializare video să nu fie blocată în Statele Unite ale Americii.

Iniţial, Microsoft s-a arătat interesată de cumpărarea TikTok, ca apoi Twitter să apară pe lista celor interesaţi de operaţiuni.

Cel mai recent competitor în curs pentru achiziţia TikTok pare a fi Oracle, care ar fi interesată de operaţiunile din SUA, Canada, Australia şi Noua Zeelandă, potrivit surselor citate de Financial Times.

Preşedintele american Donald Trump a solicitat ByteDance să renunţe la operaţiunile din Statele Unite în termen de 90 de zile din cauza îngrijorărilor legate de gestionare datelor personale ale utilizatorilor, notează Profit.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ