Cumparaturi inteligente: de ce ai achizitiona un carucior 3 in 1

| 10 mar, 11:22

In ultimii ani, pe piata din Romania si nu numai, s-a observat o crestere in vanzari a tipurilor de carucioare 3 in 1. Motivul? Foarte multi dintre parinti aleg dintre modelele de carucioare 3 in 1 pentru beneficiile oferite de achizitie.

Ce inseamna carucioare 3 in 1? Sisteme complexe de transport pentru copil, care vin “la pachet”, in pretul de achizitionare, cu landou, cos auto si carucior standard, chiar si cu gentuta pentru mamica, in care poate pune scutecele, biberoanele sau paturica pentru bebe in timpul plimbarilor cu cel mic.
Practic, modelele de carucioare 3 in 1, reprezinta tot ceea ce are nevoie cel mic in diferitele etape de dezvoltare ale acestuia in ceea ce priveste transportul lui, fie cu masina, fie prin parc sau in calatorii.

Calitatea si durabilitatea, precum si siguranta, sunt cateva dintre conditiile respectate de producatorii de carucioare 3 in 1, totul la un pret relativ mic. Daca parintii ar dori sa cumpere separate un carucior, un landou, un cos auto si o gentuta, ei ar trebui sa plateasca mai mult pentru acestea, mult mai mult decat pentru unul dintre modelele de carucioare 3 in 1.

Mai mult decat atat, aceste carucioare 3 in 1 se pliaza mai usor, lucru important pentru parinti, mai ales cand vorbim despre situatiile cu care se confrunta parintii: plierea pentru urcarea in liftul blocului sau pentru transportul in portbagajul masinii pana la destinatia dorita de plimbare cu cel mic.
Modelele de carucioare 3 in 1 sunt printre cele mai sigure de pe piata, asta datorita centurilor de siguranta realizate din material de calitate superioara, care aduc nu doar siguranta, ci mai ales confort celui mic.
Centurile de siguranta ale modelelor de carucioare 3 in 1 se pot ancora in 5 puncte pentru bebelusi, iar ulterior in 3 puncte, pentru cei mai mari, lasandu-le astfel mai mult libertate de miscare in timpul plimbarilor.

Inca un avantaj al modelelor de carucioare 3 in 1 il reprezinta faptul ca in magazinele unde se vand acestea, au in pachetul de vanzare si foarte multe accesorii, toate importante pentru bebelusi: sac pentru iarna, aparatoare penntru ploaie, cos de cumparaturi si multe altele. Toate acestea se potrivesc in totalitate cu restul caruciorului, astfel  ca parintii nu vor mai trebui sa caute accesorii care sa se potriveasca cu modelul si culoare caruciorului cumparat.

La Noriel, puteti gasi o multime de carucioare 3 in 1, interesante, accesibile, iar transportul este gratuit oriunde in tara la comenzi de minimum 150 RON.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 13:52
kidsito
Nai-dobrite detski drehi online ot kidsito
Бебешки и детски дрехи, играчки, колички, кошари, обувки и козметика за деца Kidsito.com, комплекти за изписване, детски дрехи, дрехи за момиче, дрехи за ...
Разгледайте нашите стилни детски дрехи. Открийте ежедневни ключови модели, детски обувки и аксесоари за бебета и деца в Kidsito.com detski drehi.
Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ