Cunoscutul actor Paul Walker a ars de viu

| 01 dec, 2013

Paul Walker, cunoscut pentru seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Autoturismul a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp sau un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Paul Walker a murit într-un teribil accident. Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului. În înregistrare se vede cum autoturismul Porsche, în care se afla actorul şi un prieten al acestuia, arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. Practic, Paul Walker a ars de viu în Porche-ul în care se afla şi care s-a lovit violent de un copac.

Cu aproape o lună jumătate înainte de tragicul eveniment, reporterii site-ului tmz.com l-au filmat pe acesta la aeroport. Vesel şi în formă maxima, el a zâmbit spre cameră şi a vorbit cu jurnaliştii, fiind cunoscut pentru firea lui sociabilă şi pentru modestie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ