Cursuri suspendate din cauza gerului. Se decalează şi BAC-ul

| 26 feb, 17:05

Elevii care nu s-au putut prezenta in cele doua saptamani anterioare de sustinere a primelor probe de Bacalaureat aveau, luni, programata evaluarea competentelor. Decizia Gabrielei Firea de a inchide cel putin doua zile scolile din cauza conditiilor meteo a decalat acest program.

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul Bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, a declarat, duminica, inspectorul scolar general, Florin Lixandru, noteaza ziare.com. 

"Maine (luni, n.r) este prevazuta sustinerea unor probe de evaluare a competentelor in cadrul examenului de Bacalaureat pentru elevii care nu s-au putut prezenta in cele doua saptamani anterioare de sustinere a examenelor. Aceste probe se vor decala si cred ca vor avea loc miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei", a afirmat Florin Lixandru, in cadrul Comandamentului de iarna de la Primaria Capitalei.

Luni si marti nu vor avea loc cursuri in gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat, duminica, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ