Curtea Constituțională a admis conflictul dintre Parlament și Înalta Curte privind completurile specializate pe corupție

| 03 iul, 16:12

Curtea Constituțională a admis miercuri, cu majoritate de voturi, conflictul dintre Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție privind completurile specializate pe corupție de la Instanța Supremă, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la ședință.

Potrivit acestora, judecătorii au constatat existența unui conflict până la data de 23 ianuarie 2019, când colegiul de conducere al ÎCCJ a decis înființarea de completuri specializate.

Sursele citate au expolicat că decizia luată azi de CCR nu va avea niciun efect asupra dosarului în care a fost condamnat Liviu Dragnea.

Acestea au mai precizat însă că toate procesele aflate pe rolul Instanței Supreme la completurile de 3 judecători vor fi reluate dacă nu au primit o sentință definitivă până la data de 23 ianuarie 2019.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ