Curtea de Apel a decis! Alexandru Kiss își poate exercita funcția la Consiliul Județean Bihor

| 25 iun, 22:39

Tribunalul Bihor i-a interzis liderului UDMR Bihor, Alexandru Kiss, să își exercite activitatea de vicepreședinte al Consiliului Județean. A făcut contestație, iar Curtea de Apel Oradea a decis, joi, în favoarea sa.

Curții de Apel Oradea anunță, printr-un comunicat, că "a admis contestațiile formulate de contestatorii Kiss Alexandru Iosif și Rus Beneamin împotriva încheierii penale din 19.06.2015 pronunțată de Tribunalul Bihor, pe care a desființat-o în parte în sensul că a înlăturat obligația instituită inculpaților de a nu exercita profesia sau activitatea în exercitarea căreia au săvârșit faptele, prevăzută de art.215 alin.2 lit. e C.pr.penală, menținând restul dispozițiilor încheierii atacate. Soluția este definitivă", potrivit Agerpres.

Alexandru Kiss a fost reținut în 2 iunie de procurorii DNA. A fost acuzat de luare de mită, spălare de bani și abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă continuată. Procurorii DNA l-au reținut și pe omul de afaceri Beneamin Rus, patronul grupului Selina, pentru spălare de bani.

 

Citeşte şi: STENOGRAME! Kiss: Aici sunt mulţi care driblează. Toţi vor să obţină câte o parte

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ