Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestațiile lui Ilie Carabulea și a fiului său

| 11 mar, 17:58

Constestațiile formulate de Ilie Carabulea şi fiul său împotriva deciziei Tribunalului Sibiu prin care au fost arestaţi preventiv într-un dosar de delapidare şi spălare de bani au fost admise de Curtea de Apel Alba Iulia.

Instanţa a dispus, astfel, punerea de îndată în libertate a acestora. Pe lângă cei doi, măsura este valabilă și pentru Angela Toncescu, Andrei Stoicescu și Gheorghe Nășărău.

În ce le priveşte pe Maria Coşa şi Georgeta Crideanu, Curtea de Apel Alba Iulia a înlăturat măsura arestului la domiciliul şi celelalte obligaţii stabilite prin încheierea atacată.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Carabulea şi fiul său au fost reţinuţi la începutul lunii, miercuri, alături de Toncescu, Stoicescu, Cosa, Crideanu şi Năsaru, de procurorii DIICOT Sibiu, în urma percheziţiilor care au avut loc la sediile Carpatica Asig S.A., într-un dosar de delapidare şi spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ