Curtea de Apel Piteşti a respins definitiv cererea lui Dan Voiculescu de anulare a două hotărâri

| 07 apr, 14:21

Curtea de Apel Piteşti a respins, joi, recursul formulat de Dan Voiculescu faţă de respingerea de către Tribunalul Bucureşti a cererii de anulare a două hotărâri, printre care şi cea în urma căreia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) a revenit completului format din magistraţii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea.

Judecătorii de la Secţia II civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondat recursul formulat de Dan Voiculescu, decizia fiind definitivă, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor din Argeş. 

Cererea de anulare a celor două hotărâri a fost respinsă şi de Tribunalul Bucureşti pe 6 octombrie 2015, fiind atacată cu recurs de avocaţii lui Voiculescu. Recursul a fost iniţial înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti, dar cauza a ajuns, după strămutare, la Curtea de Apel Piteşti. 

Dosarul a avut ca obiect anularea a două acte administrative, hotărârile nr.187/26.06.2014 şi nr.216/24.07.2014. 

Hotărârea din 26 iunie 2014 este cea prin care Colegiul de Conducere al Curţii de Apel Bucureşti i-a promovat de la Tribunalul Bucureşti pe judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea. 

Pe 8 august 2014, completul format din cei doi judecători l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu în dosarul ICA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ