Cuscrul preşedintelui Traian Băsescu, intermediar între mafioţi şi bănci

| 21 oct, 2013

Cuscrul preşedintelui Traian Băsescu este intermediar între mafioţi şi banci, informează România TV. În declaraţia de la DIICOT, Bebe Ionescu nu recunoaşte că ar fi luat vreun ban din creditele obţinute de reţeaua fraţilor Creştin. Dimpotrivă, omul de afaceri susţine că a încercat să îi convingă pe aceştia să îşi plătească ratele. În acest dosar, Bebe Ionescu este doar martor.

Declaraţia lui Bebe Ionescu de la DIICOT l-a ajutat pe acesta să rămână doar martor în dosar, în condiţiile în care alţi 56 de inculpaţi au fost trimişi în judecată, informează RomâniaTv.net.

Cuscrul lui Traian Băsescu a recunoscut în declaraţia de la DIICOT că îi cunoaşte atât pe vicepreşedintele băncii care acorda credite cu acte false, cât si pe liderul grupării. Pe vicepreşedintele băncii îl cunoaşte din anii "90, iar pe liderul grupării, din 2010-2011.

Bebe Ionescu nu a recunoscut că a intermediat o relaţie între cei doi, în sensul că Bebe Ionescu ar fi recomandat firme, aşa cum susţin procurorii DIICOT. În schimb, el a spus ca a intervenit în relatia dintre cei doi, în sensul că a primit o hârtie cu mai multe nume de la Mihai Sorin, membru în consiliul de administraţie al băncii, către Vasile Creştin. I-a adus-o lui Vasile Creştin şi i-a arătat care sunt firmele lui care au restanţe la credite şi l-a rugat să îşi plătească ratele.

Aceasta este versiunea lui Bebe Ionescu, pe care a prezentat-o în faţa procurorilor DIICOT.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ