Cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter în zona Giurgiu

| 29 aug, 2013

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineaţa, la ora 7.06 (UTC - 4.06), în zona Giurgiu, conform informaţiilor publicate pe site-ul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul care a atins o magnitutine de aproape patru grade pe Richter a avut loc la o adâncime de 9 kilometri, notează Agerpres. Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Giurgiu (8 km), Videle (45 km), Gorno Ablamovo (37 km), Obretenik (41km), Vetovo (42 km).

Cutremurul de astăzi este cel de-al doilea în decurs de trei săptămâni. Pe 11 august a mai avut loc un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade în zona Vrancea. Acesta a avut loc la o adâncime de 88 de kilometri. Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Focşani (39 km), Covasna (42 km), Mărăşeşti (44 km), Râmnicu Sărat (50 km) şi Târgu Secuiesc (51 km).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ