Cutremur în zona Vrancea

| 20 ian, 08:30

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în Vrancea, de 40 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la ora 1.53, iar oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Mărăşeşti (şase kilometri), Focşani (21de kilometri), Tecuci (22 de kilometri), Adjud (25 de kilometri) şi Oneşti (51 de kilometri).

Cutremurul cu magnitudinea de 3,8 a fost urmat de un alt seism, cu magnitudinea de 2,2 grade pe scara Richter, care s-a produs la ora 04.52, la o adâncime de 33 de kilometri, tot în judeţul Vrancea.

Citeşte şi: Mircea Radulian: Există probabilitatea producerii unui CUTREMUR mare

În zona seismică Vrancea s-au produs, în ianuarie, mai multe cutremure, cu magnitudini între 3,2 şi 4,3 grade pe scara Richter, cel mai puternic dintre acestea, cu epicentrul în judeţul Buzău, fiind înregistrat în 4 ianuarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ