Cutremur politic. Voiculescu, adevăruri nespuse despre Băsescu

| 21 mai, 20:43

Dan Voiculescu a scris, joi, despre recursul pe care l-a făcut cu privire la colaborarea fostului preşedinte Traian Băsescu cu Securitatea.

"Din 10 decembrie 2014 aștept motivarea hotărârii instanței prin care este respinsă cererea mea de anulare a adeverinței CNSAS din 2013 cu privire la colaborarea lui Băsescu Traian cu Securitatea.

Deși a recunoscut că a colaborat constant cu Securitatea, "dând un camion de note", (deci NU!! o notă comercială, adresată directorului întreprinderii de comerț exterior), în ciuda probelor și mărturiilor neechivoce, CNSAS a continuat să încerce să-i spele trecutul lui Traian Băsescu.

Ultima adeverință din 2013, conform căreia Băsescu nu a colaborat cu Securitatea este un neadevăr. Iar judecătorii sunt în posesia documentelor care demonstrează acest lucru.

Conform legii, termenul de redactare a motivăƒrii unei decizii este de cel mult 30 de zile de la data pronunțării - abia după acest termen se va judeca recursul pe care l-am depus deja împotriva acestei hotărâri.

Dintr-un calcul simplu, din 10 decembrie 2014 au trecut mai mult de 130 zile, iar motivarea întârzie să apăra. Se impune respectarea legii", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

El consideră că în următoarea perioadă multe adevăruri vor ieși la lumină.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ