Surse: ANAF a vândut apartamentul lui Dan Voiculescu

| 28 mai, 20:33

Fiscul a vândut joi, la licitaţie, apartamentul lui Dan Voiculescu de pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. Apartamentul de patru camere, cu o suprafaţă de 224 de metri pătrați, a fost adjudecat pentru circa 1,9 milioane de lei, cu peste 500 de mii de lei peste prețul de pornire, potrivit unor surse citate de Digi24.

La licitație a participat şi o firmă deţinută indirect de familia Voiculescu, dar a fost exclusă. Noul cumpărător are la dispoziție cinci zile să vină cu banii, pentru a intra în posesia imobilului.

Citește și:  SCANDAL la licitația ANAF pentru apartamentul lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 de ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare. Mai multe bunuri, printre care şi apartamentul din centrul Bucureștiului, au fost consfiscate. Din valorificarea lor statul încearcă să recupereze din prejudiciul adus bugetului, estimat la 60 de milioane de euro.  

Tag-uri: ANAF, Dan Voiculescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ