CUTREMURĂTOR! A postat o poză cu iubita pe Facebook şi melodia „Alături de îngeri“, apoi s-a spânzurat

| 24 mai, 14:45

Un tânăr din Mangalia şi-a pus capăt zilelor din pricina unei iubiri neîmplinite. Bărbatul de 26 ani a fost găsit spânzurat de creanga unui copac din oraş. Eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice. Era militar activ la Forţele Navale, iar fata la care visa avea 17 ani, relatează adevarul.ro.

Mihai Tolontan a petrecut sâmbătă cu prietenii. A fost la un grătar, dar o supărare mai veche generată de pierderea iubitei l-a făcut să-şi pună capăt zilelor.

El a fost găsit spânzurat cu un fular de creanga unui pom.   Persoana care l-a găsit spune că era la o distanţă mică de sol, aproape în genunchi, iar oamenii legii cred că bărbatul a vrut cu tot dinadinsul să moară.

Mihai Tolontan şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook încă de acum o săptămână. Pe data de 17 mai el scria "Să nu îţi fie frică de moarte. Nu doare la fel ca viaţa!". Prietenii l-au luat peste picior atunci, dar Mihai a continuat cu mesajele triste.

Pe 21 mai, el părea consolat. Mesajul postat atunci pe Facebook era "Să nu îţi pară rău după cine se lasă agăţată cu un like şi un pupic virtual şi lasă-i pe alţii să lingă unde tu ai scuipat tu!"

Sâmbătă, tânărul şi-a întrebat prietenii online dacă vrea cineva să iasă în oraş. Nu a primit niciun răspuns, iar câteva ore mai târziu el a postat o fotografie cu fata pe care ar fi vrut să o aibă alături.

"Te-am iubit, sufletul meu!!!", a fost mesajul lăsat de Mihai Tolontan la ora 4 dimineaţa a zilei de duminică, 24 mai.

Câteva minute mai târziu el a insistat cu un alt mesaj, dar nimeni nu i-a fost alături.  "Cred că îmi ajunge!" a scris Mihai pe Facebook, apoi a luat un fular şi s-a dus în spatele blocului său de pe strada Portului din Mangalia. S-a spânzurat de o creangă care nu era mai sus de un metru şi jumătate de la sol. A murit după un minut de chin.

Fata la care Mihai visa se numeşte Daniela C. şi are 17 ani. Ultimul său mesaj era însoţit de balada cântată de trupa constănţeană 3 Sud Est - "Alături de îngeri".

Mama băiatului spune că fata pe care Mihai o iubea era din Tuzla.

"Trebuiau să se căsătorească la vară, dar probabil că ea nu ţinea la el. De Crăciun i-a cumpărat un inel. Spunea că nu e de logodnă. Eu i-am zis că dacă ea este aleasa să aştepte până când face 18 ani şi apoi să se căsătorească", a declarat femeia.

Mihai Tolontan era caracterizat drept un tip introvertit şi liniştit. Apropiaţii mărturisesc că el a mai avut tentative de sinucidere. Prima a fost acum doi ani atunci când avea o altă prietenă. S-a despărţit de ea şi a încercat să se spânzure, dar prietenii l-au oprit la timp.  A doua tentativă a avut loc recent, la casa fetei din Tuzla. Rudele iubitei au intrat în panică şi au chemat poliţia, dar oamenii legii nu aveau ce face dacă băiatul nu şi-a dus gestul la bun sfârşit. Tânărul s-a certat atunci cu iubita şi de aproape o lună nu mai vorbeau.

Mihai Tolontan îşi terminase concediul de odihnă şi urma să se întoarcă luni la unitatea militară.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia și apoi a încercat să se spânzure

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ