DACIA pregăteşte o nouă surpriză! O nălucă a fost zărită pe cărările patriei

| 12 aug, 2014

Nou model Dacia. Noul model Dacia a fost fotografiat pe drumurile patriei si se pare ca va fi lansat in curand in mod oficial.

Nou model Dacia. AutoEvolution noteaza ca e vorba de un prototip al Duster Pick-up, care este destul de finisat, ceea ce inseamna ca masina ar urma sa fie prezentata in cadrul Salonului Auto de la Paris, in octombrie.

Modelul in doua usi a pastrat destul de multe elemente de la noua Dacia Duster, iar motorizarea va fi preluata de la SUV-ul standard, adica un motor 1.6 de 105 CP si un unul turbo de 1.2 litri TCe de 125 CP pentru modelele pe benzina, in timp ce pentru motorina vor fi disponibile versiunile 1.5 dCI de 90 si 110 CP.

Totusi, sursa citata are o veste proasta pentru tara noastra: fabrica de la Mioveni lucreaza la capacitate maxima, asa ca modelul ar putea sa nu fie asamblat in Romania.

Citeşte şi: Dacia a crescut profitul Renault cu 25% în primul semestru

In schimb, productia ar urma sa fie asigurata de uzina din Maroc.

Recent au aparut zvonuri conform carora Duster Pick-ul va fi vanduta in Brazilia de la inceputul anului 2015, iar apoi va ajunge si in alte piete emergente, precum India si Africa de Sud.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ