Dacian Cioloș: ”Există o înțelegere PNL-PSD cu care probabil se simt confortabil!”

| 21 oct, 17:09

 

USR nu intenționează să susțină un guvern minoritar care are deja susținerea PSD, a anunțat Dacian Cioloș, joi, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă, pentru un guvern minoritar PNL-UDMR.

 

 

 

În cea de a doua conferință de presă susținută joi, de data aceasta după anunțul oficial de la Cotroceni, Dacian Cioloș a afirmat din nou că România "ar putea avea rapid un guvern PNL-USR-UDMR, dar decizia este la PNL".
Evident că USR trece în opoziție, a mai spus Cioloș, răspunzând unei întrebări.
Chestionat dacă USR va vota în Parlament pentru învestirea Cabinetului Ciucă, Cioloș a spus că nu se mai pune problema susținerii USR: "Știm doar că exista un guvern minoritar, nu știm lista miniștrilor și nici programul de guvernare. Nici nu mai contează cum votează USR atât timp cât PNL a anunțat că are susținerea PSD. Pare să existe o înțelegere PNL-PSD cu care probabil se simt confortabil".
Despre nominalizarea generalului în rezervă Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, Dacian Cioloș a spus că "nu este un semnal deloc bun", mai ales că am mai avut decizia de a militariza campania de vaccinare și s-a văzut rezultatul: "Acum venim cu o propunere de premier fost militar. Evident că nu suntem confortabili. E cumva și un semnal de capitulare a politicului".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ