Dacian Cioloș, precizări de ultimă oră despre cazul familiei Bodnariu: Situația este foarte delicată

| 12 ian, 20:54

Premierul Dacian Cioloș susține că este foarte preocupat de situația familiei Bodnariu și că prioritatea principală în acest caz este interesul copiilor.

Acesta a postat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj în care informează că situația familie Bodnariu este una delicată și că există o legătură constantă între autoritățile din România și cele din Norvegia.

“Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu. Guvernul a prezentat astăzi demersurile făcute de autoritățile române. Mâine, Ministerul Afacerilor Externe va veni cu informații suplimentare. Situația este foarte delicată și, în același timp, complexă, de aceea ținem constant legătura cu autoritățile norvegiene, având ca prioritate interesul copiilor”, a scris premierul pe Facebook.

La finalul postării, Dacian Cioloș a oferit, pentru mai multe “detalii legate de situația actuală și demersuri”, un link către declarațiile susținute de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, referitoare la acest caz.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ