Dacian Cioloş, chemat la "Ora prim-ministrului" pentru o dezbatere pe criteriile de numire a noilor prefecţi

| 24 feb, 18:19

Premierul Dacian Cioloș va fi prezent pe 14 martie în plenul Camerei Deputaților, la "Ora prim-ministrului" pentru a discuta pe tema criteriilor de desemnare a noilor prefecți, a anunțat miercuri secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

Secretarul Camerei Deputaţilor a mai precizat că grupul parlamentar ALDE este cel care a solicitat ca premierul să vină în plenul Camerei Deputaților pentru dezbaterea pe tema criteriilor de desemnare a noilor prefecți.

''Ora prim-ministrului'' a fost programată inițial să se desfășoare pe 7 martie, dar, pentru că premierul este plecat atunci la Bruxelles, dezbaterea va avea loc pe 14 martie.

În urma unor evaluări cerute de premierul Dacian Cioloş, Guvernul a schimbat din funcţie 10 prefecţi. Potrivit lui Dan Suciu, purtător de cuvânt al Guvernului, Executivul a analizat capacitatea de reacţie a prefecţilor şi dorinţa lor de se implica sau nu politic în campania electorală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ