Dacian Cioloş: Este de datoria Guvernului şi a preşedintelui să nu rateze încă o dată şansa aderării la Schengen

| 12 iul, 18:22

 

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a afirmat, miercuri, că este de datoria Guvernului şi a preşedintelui Klaus Iohannis "să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre".

 

 

 

"Votăm azi, în Parlamentul European, a cincea rezoluţie în care cerem aderarea României la Schengen. Toţi europarlamentarii români şi-au făcut treaba şi au pus presiune pentru ca întreg Parlamentul să fie de partea României. Comisia Europeană este pentru aderarea României. E de datoria Guvernului condus de Marcel Ciolacu şi a preşedintelui României să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre", a transmis Cioloş, printr-o declaraţie de presă.
Potrivit fostului premier, "fereastra de oportunitate se tot închide" cu cât se apropie mai mult alegerile europarlamentare.
"Anul trecut, deşi domnii Ciucă şi Ciolacu nu şi-au asumat vina, am pierdut pe mâna noastră. Faptul că domnii Aurescu şi Bode nu mai sunt în Guvern arată că, fără să o spună public, chiar şi liderii coaliţiei au înţeles ce nu a funcţionat. Fac acum un apel către Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe", a afirmat Dacian Cioloş.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ