Dacian Cioloş se va întâlni cu Angela Merkel şi Francois Hollande

| 24 dec, 10:15

Premierul Dacian Cioloş are programate trei vizite oficiale în state membre UE, în primele luni ale anului viitor, prima fiind pregătită pe 7 ianuarie, la Berlin, la invitaţia cancelarului german Angela Merkel, a anunţat, miercuri seară, prim-ministrul, ulterior urmând să se ducă la Paris şi Haga.

(Angela Merkel - n.r.) m-a invitat la Berlin şi chiar am stabilit data vizitei în timpul întâlnirii de la Consiliu European, pe data de 7 ianuarie am stabilit împreună. I-am spus că aş vrea să merg cât mai repede pentru a discuta mai în detaliu ceea ce avem de gând să facem, care e programul nostru de guvernare, mai ales din perspectiva economică", a declarat premierul Dacian Cioloş la postul de televiziune Antena 3, adăugând că Germania este un partener important pentru ţara noastră şi din punct de vedere economic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ